Om oss på Trommestadtunet


Vi heter Vivian og Magnus Trommestad. Magnus kommer opprinnelig fra gården Trommestad som liger 400 meter lengre bort. Gården har vært drevet av familien i generasjoner. Vi ønsker å dele plassen og området vårt her på Trommestad med andre. En lidenskap for natur, historie, dyr og mennesker gjør dette til en ideel setting.

Helt fra vi bygde her for ca. 17 år siden, har vi hatt en drøm om å gjøre noe positivt med plassen vår, både for lokalbefolkningen og området rundt. Vi elsker å invitere og ha folk rundt oss. Matlaging, gjestfrihet, hjerterom er nøkkelord.

Når lavvoen og uteplassen var ferdig, skjønte vi raskt at dette var litt unikt. Plassen er større når man kommer opp hit enn det som sees ifra veien. Mange har blitt sjokkert over at vi har såpass god plass. Skogen ligger rett bak ryggen på oss, og mulighetene er mange.

Vi har en turbuss, bestbuss.no, som kan hente og bringe folk til div anledninger på tunet.

Per idag er det kaniner, høner, kalkuner og to hester: 1 mini shetlandsponni og en Haflinger hest, på gården. Men det vil komme mer dyr etter hvert.

Trommestadtunet skal være et samlingspunkt for mennesker i alle aldre. Eventer for store og små. Bursdager, teambuilding, temafester, ol. En besøksplass for barnehager bla - hvor dyr, lavvo, skog og opplevelser i naturen skal være en sentral del.

© Copyright Trommestadtunet.

Layout Trikom AS